Бюджет на София за 2013 г.

Докладът към проекта за бюджета на Столична община за 2013 г. вече е внесен за разглеждане от СОС от кмета на София – като част от доклада на кмета по първа точка от предстоящото 34-то заседание на съвета.

На страницата sofia.bg, на съответното място са публикувани (вече) и подточките към Приложение 3: Програма за финансиране на капиталови разходи, както и приложенията за приходите, за разходите, и всички останали приложения, които са описани в края на доклада за „сборен бюджет на Столична община за 2013 година“.

Остава (а е и необходимо) протоколът от проведеното публично обсъждане да се появи на някоя от интернет-страниците, свързани със СО или СОС (при това, преди 14 февруари 2013 г.), за да може в четвъртък Столичният общински съвет да започне своята работа по т. 1 от обявения дневен ред.

Е, към необходимите условия за такава работа би трябвало да се добави и още едно – отчет за изпълнение на бюджета на общината за предишната (2012) година, за цялата година!

Изглежда, че уважаемите съветници ще трябва (отново) да работят с данните, придружаващи публикуваната обяснителна записка „относно изпълнението на бюджета на Столична община към 30.09.2012 година“…акценти | лица | документи | дискусии | избори | за нас | блог

© ДСБ Триадица – София

Един коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: