ЦИК: Решение № 1394 (за няколко долара повече…)

Ето така:

РЕШЕНИЕ
№ 1394-ПВР/МИ

София, 28.10.2011

ОТНОСНО: определяне възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии при произвеждане на нов избор за президент и вицепрезидент на републиката и втори тур на изборите за кметове на общини и кметства на 30 октомври 2011 г.

Като съобрази едновременното произвеждане на нов избор за президент и вицепрезидент на републиката и втори тур на изборите за кметове на общини и кметства на 30 октомври 2011 г., възникналите затруднения при гласуването на 23 октомври 2011 г., както и че приемането на изборните книжа от общинските избирателни комисии предизвиква непредвидено удължаване на ангажимента на членовете на секционните избирателни комисии в изборния ден и във връзка с проведена кореспонденция между Централната избирателна комисия и министъра на финансите, писмо с вх. № 2489 от 28.10.2011 г. на ЦИК от Симеон Дянков, на основание чл. 18, ал. 1, 2 и 3, чл. 26, ал. 1, т. 7, § 12, ал. 2 от Допълнителните разпоредби на Изборния кодекс Централната избирателна комисия

Р Е Ш И:

На лицата, включени в състава на секционните избирателни комисии/подвижните секционни избирателни комисии и на експериментално създадената преброителна комисия, за времето, необходимо за обучението, за работата им в съответната комисия, включително за предаването на изборните книжа, се заплаща еднократно възнаграждение в размер на 10 лв. като допълнение към възнаграждението, определено с Решение № 893-ПВР/МИ от 21 септември 2011 г. на ЦИК.

ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Красимира Медарова
СЕКРЕТАР:
Севинч Солаковаакценти | лица | документи | дискусии | избори | за нас | блог

© ДСБ Триадица – София

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: